ALLEEN VANDAAG! Stem je ook op mij voor de Vegan Awards 2020?

ALLEEN VANDAAG! Stem je ook op mij voor de Vegan Awards 2020?

Hoeraaaa! Binnenkort is het tijd voor de Vegan Awards 2020. Dit keer mag het publiek meebeslissen voor de nominaties en maak ik kans om een award te winnen in de categorie: Beste Social Media Content! Stemmen kan alleen nog vandaag!!!!!! Klik op bijgaande link om te stemmen voor de nominaties.

Wat is het fenomeen veganisme toch ver gekomen als ik terugblik. Ik moet eerlijk toegeven dat bewuster leven ook mijn mindset veranderde, want ik verklaarde zo een 17 jaar geleden een jongen met een veganistische levensstijl voor gek als vegetariër. Ik moest en zou in mijn omgeving aangeven dat een dieet nog veel extremer kon dan de mijne. “Ik ken namelijk een ‘gekkie’ die geen zuivel gebruikt, geen leren riem of schoenen heeft, geen koekje of gebak waar ei in zit naar binnen werkt”. “Dat is pas apart”, zei ik vol overtuiging. 

Binnen de familie raakten mensen uiteindelijk meer gewend aan mijn vegetarisch dieet. Geen vragen meer als: “Eet je dan ook geen kip?”, want een oom at ook geen vlees meer en hadden we saampjes één barbecue tijdens de familiefeestjes. 

Maar in Suriname snapten ze er helemaal niets van en kreeg ik niet de ‘kip’ vraag, wat ik bij de Nederlandse Surinamers kreeg, maar ik kreeg de ‘rastafari’ vraag en deze luidde: “Ben je dan een rastafari”? 

Nadat ik mijn portie antwoorden robot-matisch (dit is geen woord) klaar had liggen op een moment, schoof ik door van het vegetarisme naar het veganisme en kon ik weer helemaal opnieuw beginnen. Wat kan ik zeggen… Het hield me van de straat. Het veganisme lijkt soms eigenlijk wel op het nieuwe vegetarisme. Je bent of vleeseter of niet, kiezen voor de middenweg (vegetarisch) doen mensen niet meer snel, aangezien de zuivelindustrie net als de vleesindustrie, bruut is.

Ik ben één van de kandidaten die gekozen is om genomineerd te worden in de categorie: Beste Social Media Content, onder de naam Shair My World en ik zou het echt heel super vinden als jullie op mij stemmen. Veganisme is voor mij geen trend. Het is al jaren mijn levensstijl en ik hoop mensen te blijven inspireren en te laten zien hoe lekker en vreugdevol plantaardige opties kunnen zijn. Hier is de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqvXefTy01WwYvXjWaCuEc4ddiSpX8D32srvb6rtd0Td8X7A/viewform.

Alvast bedankt voor de steun.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s