Holiday Style

Processed with Moldiv

Holiday Style
Je gaat op vakantie en neemt mee… Als ik kapsels draag als bovenstaande foto’s, alleen een shampoo, conditioner en haarolie en alles in reisformaat. Het draait bij mij echt om heel veel gemak tijdens mijn vakantie. Hoeveel ik ook van mijn twist-out houd, ik heb geen zin om tijdens mijn vakantie te twisten en weer los te maken overdag. Mijn favoriete kapsels voor mijn vakanties zijn mijn lange twists of een weave. Ik heb dan even geen zin en wil volop genieten van zon, zee, strand en leuke excursies.

Ik ben echt een waaghals dus ik doe van alles wat je kan doen op plaats van bestemming. Hierdoor vind ik het handig als ik een kapsel heb dat de gehele vakantie goed blijft zitten en gedurende de vakantie niets mee hoef te doen.

Dergelijke haarkapsels “kunnen” ook goed zijn voor je haar omdat je je haar laat rusten en je haar vindt het prettig om met rust te worden gelaten. Ik zeg “kunnen” want het hoeft niet. Bij extensions moet je oppassen dat je niet te strak vlecht om zo min mogelijk haarbreuk te voorkomen. Strak vlechten kan spanning veroorzaken op de wortels. Ook zwaar haar is niet goed voor de wortels. Bij gebruik van synthetisch haar moet je oppassen want het kan letterlijk je eigen haar snijden. Je zult je haar ook met extensions goed moeten verzorgen.

2 gedachten over “Holiday Style

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s