De opening van I Vote You

Processed with Moldiv

 

I Vote You
Eind mei was ik op een verjaardagsfeest van een vriendin van mij. We gingen uit eten in een Mexicaans restaurant niet wetende dat schuin tegenover mij een dame zat die een kapsalon zou openen waar je ook terecht kan voor je natural hair.

 

IMG_0857

 

Toeval bestaat niet en uiteindelijk riep iemand : “Waarom schrijf je daar niet iets over?”. Inderdaad waarom niet. En zo stond ik 1 juni in de kapsalon genaamd I Vote You met een feestelijke opening.

Ja. De opening was zeer feestelijk. Bij I Vote You kun je niet alleen terecht voor je haar maar je kunt er ook terecht voor je nagels, gezicht en make-up.

 

Processed with Moldiv

 

Processed with Moldiv

 

Huiselijke sfeer
Er is een huiselijke sfeer met een leuke aankleding. Om het helemaal af te maken is er ook een bar aanwezig.

 

Processed with Moldiv

Ivy
De eigenares heet Ivy. Een gastvrije dame die met passie haar verhaal vertelde over hoe ze haar droom liet uitkomen en mij ook daadwerkelijk meesleepte in haar verhaal. Zij wilde al geruime tijd een kapsalon starten en dan is het niet zo vreemd dat zij deze droom wilde verwezenlijken. Zij heeft ook de nodige diploma’s behaald en wil ervoor zorgen dat jij weer tevreden uit haar zaak loopt.

 

IMG_0873

 

Acties juni
Deze maand zijn er een aantal acties vanwege de opening. Een goed moment om een uitje te maken naar Ede en je kunt ook meteen kennis maken met de persoon erachter, een geweldige vrouw!

 

IMG_0863

 

I Vote You ligt aan de Reehorsterweg 66 in Ede.

4 gedachten over “De opening van I Vote You

 1. Dit is echt zo toevallig! Ik laat maar haar sinds kort knippen bij IVY (2x geweest). Ik woon namelijk in Ede en via via hoorde ik van haar. Eindelijk een black hair kapper die niet de hoofdprijs vraagt! Woon jij in de buurt van Ede dan?

  Xx

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja hoor! Zo grappig hahaha. Doe haar de groeten van Liona als je haar weer ziet ☺️

   Nee ik woon totaal niet in de buurt ik woon in Amsterdam maar ik ken Ivy via via en was aanwezig tijdens de feestelijke opening van de kapsalon en besloot toen een blogpost over hasd toko te te doen. Volgens mij was dag mijn allereerste post ☺️. Wat grappig dat je daar woont vond het wel heerlijk rustig daar heeft wel wat. Wat doe je precies met je haar als je gaat? Xxx

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb nog niet wat speciaals gedaan, tot nu toe 2 keer alleen de punten geknipt. Ik moet na m’n big chop nog even wennen, dus heb nog niet echt een model. Maar met de feestdagen gaat ze m’n TWA stijlen. Spannend haha

  Geliked door 1 persoon

  1. Heb je de big chop gedaan???!! Respect! Als ik het begin van mijn natural journey opnieuw kon doen had ik ook gekozen voor de big chop ☺️

   Zeker spannend dat ze je TWA gaat doen. Ga je het posten? Ik wil het dan wel zien 😍

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s