Een dagje veganistisch eten in Utrecht

Een dagje veganistisch eten in Utrecht

Bf en ja… tevens mijn verloofde, verraste mij laatst met een dagje Utrecht. Hij besloot een diner te reserveren bij een compleet plantaardig restaurant en omdat we toch eerder op de dag geen plannen hadden, besloten we een dagje Utrecht te doen en spotten wij verschillende veganistische plekken. Welke plekken? Lees door!

Bamboo bar

Op Utrecht centraal was het meteen raak. Precies tegenover het station is de Vegan Bamboo Bar, die net voor de Covid-19 tijd opende en hun deuren weer even moesten sluiten.

De Vegan Bamboo Bar combineert westerse en oosterse ingrediënten, smaken en kruiden om vegan burgers en gerechten te maken. Zij waren weer back in business en wij besloten meteen een tussendoortje te halen. Bf ging voor een sandwich en ik een gebonden tomatensoep. Helaas gingen deze er snel in en ontbreekt een voedsel foto maar neem een kijkje op de menukaart voor de heerlijke versnaperingen. Zij hebben namelijk verse warme gerechten zonder additieven.

GYS

Terwijl wij ronddwaalden door de stad kwamen wij GYS tegen. Alles is bij GYS 100% biologisch, veganistisch of vegetarisch. GYS ga je geweldig vinden ik denk dat dit geldt voor vele mensen die minder gluten binnen willen krijgen of coeliakie hebben, want ALLES is glutenvrij, dus ook de gebakjes en geloof mij, ze hebben er wel een aantal ;-). Op deze pagina heb je de menukaarten.

Waku Waku

En ja hoor. The moment we’ve waited for! Bf reserveerde bij Waku Waku. Een spoiler mensen omdat ik er zo gek op ben! Ze hebben kaasplankjes net als Mr. & Mrs Watson. Ik heb ooit een blog geschreven over een tasting van Mr. & Mrs. Watson toen zijn net open waren genaamd: Mr. & Mrs. Watson (plant-based food bar for cheese lovers) Engels geschreven. Waku Waku, een volledig plantaardige keuken, is een echte aanrader. Wij gaan vast weer eens daar eten en op deze pagina staat ook het menu.

Utrecht is mega vegan friendly want dit zijn niet de enige plekken waar je goed veganistisch kan eten. Wij waren enorm onder de indruk! Heb jij wel eens een hapje gegeten bij één van deze drie eetgelegenheden?

Een gedachte over “Een dagje veganistisch eten in Utrecht

  1. Leuk! Maar je moet nog een keer terug voor de 3 allerleukste plekjes… Lunch bij Life’s a peach, diner bij Van Planten en een snack met een biertje bij Oproer 😋💜

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s