Kinderen en Vegan eten (Q&A sessie van de Nationale VeganChallenge)

Kinderen en Vegan eten (Q&A sessie van de Nationale VeganChallenge)

Inmiddels ben ik weer meer dan 6 maanden mama van kleine Joakim en heeft mijn sterrenkindje Noël een broertje gekregen.

Deze maand is ook weer de Nationale VeganChallenge aan de gang, waaraan je gratis kan deelnemen. De Nationale VeganChallenge is een programma van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Bij deelname aan de Nationale VeganChallenge krijg je elke dag gratis tips en recepten naar je mailbox, dus meld je aan zou ik zeggen.

Mensen hebben vaak uitspraken en vragen over een vegan levensstijl bij kinderen, waardoor we een Q&A hebben gedaan over ‘Kinderen en Vegan eten’ op 11 januari. Ik ben gespreksleider van deze Q&A, Viënne van Eijmeren is de gastspreker, zij is arts in opleiding en doet onderzoek naar plantaardig eten bij kinderen. Wil je deze Q&A terugzien? Bekijk hier beneden dan de Q&A sessie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s