Purootz

IMG_0043

 

Het Surinaams wonderproduct voor je haar
Een paar maanden geleden kreeg ik van mijn tante een link doorgestuurd van een succesvolle dame genaamd Cheryl Gotshin die een product op de markt heeft gebracht dat zoals de naam al zegt ‘de wortel’ voedt. Het product heet Purootz en is een 100% natuurproduct. Ik werd super nieuwsgierig over dit product. Vaak gebruik ik producten die het haar er mooi en gezond uit laten zien. Natuurlijk ook niet onbelangrijk, maar dit product werkt tot de haarwortel.

Uiteindelijk heeft een kennis van mij dit product vanuit Suriname naar Nederland gebracht en ik ben het om de 2 a 3 dagen gaan gebruiken voor mijn hoofdhuid en wrijf het een beetje uit. Ik gebruik nu alleen Purootz als voedingsproduct om te zien wat het met mijn haar doet. Wel gebruik ik stylingsproducten maar die smeer ik niet voor mijn hoofdhuid zodat mijn stylingsproduct en Purootz niet met elkaar in conflict komen.

Ik merk dat Purootz mijn haar zacht maakt en glans geeft. Mijn haar is er gek op. Ik heb al een paar keer te horen gekregen dat men vindt dat ik in de korte periode dat ik Purootz gebruik veel meer haargroei heb! Purootz gaat lang mee merk ik. Je hebt niet veel nodig.

Ook leuk om te weten is dat je Purootz zou kunnen gebruiken om je haar mee te tangen zonder beschadiging op te lopen. Het beste zou dan zijn om een titanium tang te gebruiken volgens de oprichter Cheryl.

Purootz schijnt ook goed te zijn om grijs haar en haarroos tegen te gaan. Verder kan iedereen het gebruiken en is het niet alleen geschikt voor naturals.

Purootz kan je in Suriname krijgen. Cheryl breidt uit. Zo schijnt Purootz ook gewild te zijn in Guyana en wordt het merk gepromoot in Frans Guyana en later dit jaar Curaçao. Hopelijk is het binnenkort ook verkrijgbaar in Nederland.

Bron: http://www.nieuws-suriname.nl/nieuwe-surinaamse-hairfood-purootz-nu-ook-gewild-in-guyana/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s