Hair Smoothie

IMG_0090

Feed your hair

Groene groente is gezond voor je haar. Het bevat ijzer wat de haargroei stimuleert. Een groene smoothie bestaat niet voor niets uit groente en fruit (alleen groente zou ook niet zo smakelijk zijn ;-)) . In fruit zit weer vitamine C dat de opname van ijzer bevordert. Ijzer kan belangrijk zijn om grijs haar tegen te gaan. Zowel ijzer als vitamine C kunnen de haargroei bevorderen. Verder kan een tekort aan ijzer zorgen voor haarbreuk.

Een groene smoothie kan ervoor zorgen dat jij snel en makkelijk een dosis ijzer en vitamine C binnenkrijgt. Dit waren mijn ingrediënten de laatste keer. Ik gebruikte bevroren groente (handig als je bijv. haast hebt :-)). 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s