Sicilië, Bramen en Haar

IMG_0088

 

Fresh Fruit!

Een aantal jaren geleden in Sicilië zag ik bramen langs de weg en mijn Siciliaanse vrienden begonnen te plukken en automatisch begon ik ook te plukken…. Het deed mij herinneren aan het feit dat ik vaak in de buurtwaar ik ben opgegroeid hazelnoten langs het park verzamelde met vriendinnetjes en mee naar huis nam als klein kind. Ook plukten we mais omdat de plaatselijke boer mais in overvloed had. Ik had een filosofisch moment en vroeg me af waarom dit niet meer gebeurt in Amsterdam en je echt moet wijken naar het platteland. Ik herleefde mijn kinderjaren heel even tijdens het plukken van bramen☺️.

In bramen zitten veel antioxidanten waardoor je haar wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het staat erom bekend dat het extract van bramen voor volume, glans en veerkrachtig haar kan zorgen. Het vitamine C gehalte van bramen zorgt voor de productie van collageen wat je haar kan versterken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s