Eyova Eiolie

IMG_0320

 

Ei voor je haar
Eieren zijn super goed voor je haar. Eieren zelf bevatten proteïne, biotine en vitamine B12. Dit zijn goede beautyvoedingstoffen voor je haar.

Maar je kunt je haar ook een goede boost geven door eiolie in je haar te masseren. Uiteindelijk kwam ik in contact met de eiolie van het merk Eyova. Eyova is eiolie samengesteld van de eidooier en het komt uit India. Eyova heeft vele voordelen zoals:

  • Voorkomt haarverlies
  • Voorkomt vroegtijdig grijs worden
  • Hersteld haarschade

En eigenlijk nog veel meer andere voordelen!

De bedoeling is om het 2 keer per week in je haar te smeren en minimaal 3 a 4 uur in te laten trekken. Je kan er ook mee slapen. Dat is eigenlijk nog beter. Zelf is 2 keer per week voor mij te bewerkelijk en doe ik dit 1 keer per week en ga ik ermee slapen. Ik bevochtig mijn haar ook eerst met water zodat ik de eiolie goed kan uitmeren.

Eyova-Hair-Nutrient-With-Egg-SDL006046332-1-28e7a

 

 

De geur van ei is voor de meesten niet aangenaam maar ik merk dat mijn haar er sterker van wordt, een glans krijgt en het lijkt ook een soort beschermlaag te krijgen. 

Eyova is een 100% natuurlijk product. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Eyova: http://www.eyova.com.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s