Liebster Award (11 weetjes over moi)

Shair My World

 

Genomineerd voor de Liebster Award 
Al enige tijd geleden genomineerd… Sorry, sorry, sorry ik had het behoorlijk druk.

Ik zag het voorbijkomen. De Liebster Award. Je moet hiervoor worden genomineerd en een aantal vragen beantwoorden die zijn opgesteld door de persoon die jou heeft genomineerd.

Ik ben genomineerd door Yana Pedroso. Dank je wel hiervoor! Onderstaand de vragenlijst die zij voor mij heeft opgesteld en mijn antwoorden.

1. Strand- of sneeuw vakantie?

IMG_9049
Miami Beach

Strandvakantie zeker weten! Ik kan echt slecht tegen de kou, hoewel ik op zich wel ooit eens naar IJsland of Alaska zou willen gaan. Waarschijnlijk om het gewoon gezien te hebben dus arriveren en de volgende dag weer vertrekken ;-).

2. Wat is de beste herinnering die je hebt uit je jeugd?

Lol hebben met vrienden en vriendinnen op school of in de buurt een beetje rondhangen en allerlei buitenschoolse activiteiten verrichten met elkaar zoals blikje trap, fietsen, tikkertje etc. Activiteiten zonder al te veel verantwoordelijkheden eigenlijk. Dat is nu wel anders nu ik volwassen ben.

3. Welk sterrenbeeld ben je?

Boogschutter.

4. Geloof je in aliens?

Haha… Uhm… Ik moest bij deze vraag even nadenken. Wat zijn aliens eigenlijk? Buitenaardse wezens… Dus wezens die niet van planeet aarde zijn? Ik denk even zo hoor en merk dat ik mijn eigen vragen beantwoord hihi. Ja daar geloof ik wel in. Maar of ze onder ons zijn… Nee daar geloof ik weer niet in. Ik zag laatst een film genaamd the 5th wave waar aliens onder de mensen leefden en de mensen als gastheer/vrouw werden gebruikt zodat zij konden overleven en planeet aarde over konden nemen. Hmmm… Best wel apart.

5. In welke stad woon je?

IMG_9053

Amsterdam.

6. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Toevallig ben ik op Pinterest enorm veel bezig met kleuren paletten voor in huis omdat ik de boel aan het reorganiseren ben. Ik ben gek op de kleurencombinatie: beige, zalm, grijs lichtbruin, melkwit gecombineerd met houten meubilair en antiek. Ik ben dol op natuur en zou een leuke tuin willen met veel bloemen van alle kleuren ook binnen een paar planten  met bloemen. Verder een aparte ruime plek met de juiste indeling voor mijn kleding, schoenen en tassen ;-). En dan met de geur jasmijn door de woonkamer in combinatie met een vleugje vanille is het helemaal af!

7. Waarom en wanneer ben je begonnen met bloggen?

Ik ben officieel in 2015 begonnen. Ik zat wel al veel op social media en plaatste daar wel het één en ander bericht. Ik ben gaan bloggen omdat ik van schrijven houd en mijn eerste blogbericht was mijn Coconut Fetish! Verder ben ik gek op het creëren van beeldmateriaal en combineer ik dat met tekst. Als klein kind schreef ik dagboeken vol met verhalen.

8. Welke karaktertrekken of eigenschappen zou je graag hebben?

Ik denk meer lef hebben in het leven en iets meer aan mezelf denken.

9. Wat studeer je? Of wat doe je voor werk?

Studiemateriaal
Studieboek

Ik ben communicatiedeskundige en momenteel ben ik bezig met de afronding van mijn post-hbo opleiding aan de NextSocial Academy.

10. Honden- of katten liefhebber?

IMG_9063
RIP Gizmo

Katten. Ik ben met katten opgegroeid en kan continu met ze bezig zijn maar als dierenliefhebber vind ik honden ook leuk. Onze Gizmo rust al een aantal jaren in vrede.

11. Nooit meer chocolade of nooit meer pizza?

Chocolade Fondue
Chocolade Fondue

Oh noooo. Deze is lastig! Dan maar nooit meer pizza :-(… Een chocolade fondue is op zijn tijd toch wel heerlijk maar deze vraag was niet makkelijk.

 

Onderstaand mijn vragenlijst en graag nomineer ik de volgende personen om hetzelfde te doen: j3nnreviewsgeenhippiesyllvviiAlexesGracejuliesfantasiesTiffanyvalerievalerievdbMinesienweversJolandaAstrid.

Het zou kunnen dat je al eens genomineerd bent ach ja doe maar gewoon lekker weer mee ;-). Ik ben super benieuwd naar wie jullie zijn. Veel succes!

 

1.Wie is je favoriete vlogger?
2.Waar ben je geboren en getogen?
3.Naar welke plek op deze planeet zou je graag ooit naartoe willen?
4.Wat zijn je hobby’s?
5.Wat is je lievelingsserie?
6.Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?
7.Wat is je ideale partner?
8.Wat ontbreekt niet in je cosmetica box?
9.Welk beroep zou je uitoefenen als je zou mogen kiezen?
10.Welk gerecht zou je vaak kunnen eten?
11.Welk cosmetica product heb je altijd in je toilettas?
Bloglovin'
Processed with Moldiv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s