Hair Growth & Length Check Part 1 (video)

Length check and hair growth

Hair journey part 1
Hello everyone, another video with English subtitles. This is part one of a serie video’s I will make about my hair growth. Some of you know how much hair breakage I have so I’m taking you all in my journey to find out why my hair breaks so much. Hope you like my video and that it inspires you in to having healthy hair growth.

The subtitles appear when you watch the video on your laptop or desktop.

Processed with Moldiv

Bloglovin'

3 gedachten over “Hair Growth & Length Check Part 1 (video)

 1. Hi Liona, Ik zou je graag willen uitnodigen aan een groep die ik zojuist gestart bent via Meet Up. Het heet “Amsterdam International Bloggers Brunch” en het richt zich op vrouwelijke bloggers in Amsterdam en omgeving die in het Engels bloggen en hun ervaringen willen delen en netwerken met andere bloggers(OFFLINE) onder het genot van een brunch. Je kan even een kijkje nemen via deze link: http://www.meetup.com/Amsterdam-International-Women-Bloggers-Brunch-AIWBB/
  Je kan ook de app “meet up” downloaden. Ik heb nog geen officiële datum geprikt voor de eerste meet up(wellicht zal deze in september plaatsvinden), maar via de link zal ik dat plaatsen en de leden een berichtje sturen indien dat bekend is(eventueel via email). Indien je ook andere bloggers kent die in het Engels bloggen en ook interesse in deze groep hebben, spread the news! Het is gewoon een casual brunch die ik samen met mijn co-planner elke 2 maanden wil organiseren, puur voor de gezelligheid en om blogervaringen te delen. Iedereen socialized tegenwoordig online, maar offline is natuurlijk leuker!
  Ik hoor het graag indien je geïnteresseerd bent. Groetjes, Jeyinti.

  Like

   1. Super!! Ik heb deze groep spontaan gecreëerd en nu zijn er al 37 members! De eerste casual brunch/kennismaking vindt plaats op zondag 14 augustus en er hebben al 5 (incl. mezelf) bevestigd. Ik heb een limiet van 12 gesteld voor een brunch. Dus als je kan, graag RSVP-en. En anders op zondag 4 september heb ik ook 1 ingepland. Indien je een profiel aanmaakt, graag 1 met foto, omdat ik voor de groep alleen profielen met foto’s accepteer. Dit, zodat iedereen elkaar kan herkennen in real life;) Groetjes, Jey.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s