Twist-Out Addict

Processed with Moldiv

Twist-Out Addiction
Ik ben een echte twist-out verslaafde. Al vanaf het moment dat ik natural ging. Om mijn twist-out goed te doen bevochtig ik mijn haar met water. Daarna doe ik een moisturizer erin en ga ik twisten. Ik besteed vaak extra aandacht aan de punten omdat deze het meest breekbaar zijn. Vaak deel ik mijn haar in vieren en per deel doe ik 3 of 4 twists. 

Wat ik zo handig vind aan een twis-out is dat ik niet elke dag iets met mijn haar hoef te doen. Mijn haar kan ongeveer 3 dagen goed blijven met dezelfde twist-out mits ik mijn haar voor het slapen gaan in twee knotten doe. De knotten niet te strak. Zodat ik geen spanning voel. Zelf weet je als geen ander of je haar te strak zit. Ook heb ik meer lengte op de 2e of 3e dag door de knotten omdat deze mijn haren rekken.

 

IMG_9749
Mijn twists
IMG_0220
Twist-Out eerste dag

 

IMG_0219
Twee knotten voor het slapen

 

IMG_0232
Twist-Out tweede dag

 

 

2 gedachten over “Twist-Out Addict

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s