Aardbeien

IMG_0314

 

I Love Strawberries!
Aardbeien vind ik heerlijk. Ik eet aardbeien met bijvoorbeeld yoghurt of honing of gewoon in een schaal. Maar wat dacht je van “op zijn tijd” strawberry cheese cake of candy met een aardbeiensmaak. Jammie!

Okay… Weer even terug naar het gezonde gedeelte zonder cheese cake en candy. Het komt goed uit als je van aardbeien houdt en ze regelmatig eet want aardbeien zitten boordevol vitamine C wat ervoor kan zorgen dat haaruitval wordt voorkomen en grijs haar tegengaat. Ook de opname van ijzer kan verbeteren. Ijzer zorgt net als vitamine C ook voor een goede haargroei.

Het samen binnen krijgen van vitamine C en ijzer zorgt ervoor dat ze beter in je lichaam worden opgenomen. Dit kan door middel van bijvoorbeeld een groene smoothie.

 

IMG_0682
Aardbeien met honing

 

IMG_0683
Aardbeien met superfood en noten

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s