Do’s and Don’ts

Do’s and Don’ts
Voor vrouwen die natural gaan

Nadat je jarenlang je haren hebt ontkroest zou het zo eens kunnen dat je overweegt de stap te maken om als een natural door het leven te gaan. Nadat je dat besluit hebt genomen en die grote stap zal nemen zul jij jezelf afvragen wat nu.

Wat is natural? In de wereld van mensen met kroes en krullend haar spreken we van een natural als de persoon het haar niet meer ontkroest. Je gaat als het ware door het leven met de oorspronkelijke staat van je haar.

Een natural worden hoeft niet moeilijk te zijn en de infographic die ik beneden heb gemaakt is een handige tool om zo jouw reis te starten. Ik wil alvast zeggen dat er geen juiste manier is om natural te gaan. Het belangrijke is dat jij al het besluit hebt genomen om natural te gaan en wij zijn met z’n allen hier om jou hierbij te helpen.

Infographic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s