Noten

IMG_0083

 

Wat kunnen noten betekenen voor je haar?
Deze grote bak met noten is van niemand anders dan van mij. Ik kan niet zonder noten. I love them! Ik doe ze meestal in mijn yoghurt of ik eet ze als gezonde snack bij het kijken naar een leuke film. Noten hebben vaak ook afzonderlijk hun eigen voordelen vandaar dat ik verschillende noten in huis haal. Één van de handige vitaminen die in noten zitten is B8 oftewel Biotine. Welke voordelen heeft Biotine voor je haar?

  • Structuur van je haar kan bevorderen
  • Volume van je haar kan toenemen
  • Kleur van het haar kan worden hersteld
  • Plaatselijke-, erfelijke- en volledige kaalheid kan worden bestreden

Walnoten, amandelnoten, pecannoten en cashewnoten bevatten zink. Een tekort aan zink kan leiden tot haaruitval.

Paranoten ook wel Brazilian nut is goed voor selenium. Selenium is een spoorelement. Het wordt een spoorelement genoemd omdat je er maar weinig van nodig hebt. Selenium is goed voor een gezonde hoofdhuid. Er wordt gezegd dat als je 2 of 3 paranoten eet per dag, men genoeg selenium binnen heeft gekregen.

Zelf gebruik ik wel eens extra Biotine in de vorm van supplementen als hulpmiddel om de conditie van mijn haar te bevorderen.

Een gedachte over “Noten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s