Top 10 Voeding voor je Haar

Top 10 voeding voor je haar
Gezond haar komt niet alleen van buiten. Goede haarverzorging begint eigenlijk van binnen. Met goede voeding kan je de conditie van je haar bevorderen. Hieronder worden een aantal producten omschreven die wonderen kunnen verrichten voor jouw haar. Mocht je een plantaardig dieet hebben geen paniek ik meld een plantaardig alternatief erbij. Weet wel dat een tekort aan vitamine B12 mogelijk zou kunnen zijn bij een plantaardig dieet maar ook daar zijn de meningen in de wetenschap over verdeeld. Ga hierdoor ook zelf op onderzoek uit. Volg je intuïtie en mocht je het echt allemaal niet meer weten vraag dan eventueel je dokter om advies. Zelf ben ik een plantaardige eetster! Ik slik vitaminen B12. Een veganist die een mooi stuk over vitamine B12 heeft geschreven is Michel Post.

Bekijk dit schema wat ik heb opgesteld en hopelijk heb jij hier ook wat aan. Klik op de afbeelding om het te vergroten.

 

Microsoft Word - Top 10 gezonde voeding voor het haar.docx

Microsoft Word - Top 10 gezonde voeding voor het haar.docx

 

Een gedachte over “Top 10 Voeding voor je Haar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s